Velkommen til AIF Bordtennis. AIF-bordtennis har en ungdomsafdeling og en seniorafdeling med omkring 90-100 medlemmer totalt.

AIF-bordtennis satser først og fremmest på vores ungdomsafdeling og lægger vores energi i ungdomsarbejdet.
Kontingentet i AIF-bordtennis er 450 kr. pr. halvår. Oveni kontingentet kommer der en licens til DBTU (Dansk BordTennis Union), såfremt du ønsker at spille på hold og/eller deltage i stævner. Denne licens indtræder dog først når du har noget et rating tal på 1500. Så er du nybegynder og ikke har spillet noget videre tidligere, vil licensen ikke være der den første tid.

Bordtennissæsonen kører fra august til maj måned. Med hensyn til kontingentet betaler du først fra den måned du starter, dvs. at du ikke kommer til at betale for et halvt år, hvis du starter i november. Du har ca. 14 dage til at se, om bordtennis er noget for dig. Hvis du efter de 14 dage har lyst til at fortsætte skal du aflevere en tilmeldingsblanket til din træner. Herefter får du tilsendt et girokort og er så medlem af AIF-bordtennis.

I vores spillelokaler skal der bæres indendørssko. Til træningen skal du også være sportsligt klædt. Hermed menes shorts og t-shirt. Her skal det nævnes, at klubtrøjer og shorts kan købes gennem klubben. Bordtennisbat kan du det første stykke tid låne af klubben. Senere kan man selv købe et og trænerne står klar med gode råd. Begynderbat ligger i prisklassen 200-300 kr.og efterhånden som man bliver bedre øges prisen. Du kan få gode råd i klubben, når du skal købe dit første bat. Det kan betale sig at købe et bat gennem klubben fremfor i diverse sportsforretninger

Alle ungdomsspillere bliver delt ind i hold. Trænerne placerer spillerne individuelt ud fra styrke og alder. Alle spillere kommer til at modtage træning med uddannede trænere 1-2 gange om ugen.

Har du spørgsmål omkring ungdomstræning, kan du kontakte:

Trænere for ungdomsafdelingen: Se "rubrikken" træningstider


AIF Bordtennis' formand

Magnus Jørgensen: Tlf. 40.78.23.24 / mjorgensen1991@live.dk

Du kan også sende en besked direkte her...
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net